Om oss

Kunskap, kvalitet, omtanke trygghet i lugn och harmonisk miljö

Boråstandläkaren hittar du på Yxhammarsgatan i centrala Borås och där har kliniken funnits sedan många år. När du kommer till oss så ska det märkas att vi gör vårt bästa och alltid lyssnar på dig!

I vår filosifi där patientens behov står i fokus. Ska du känna att vi lyssnar på dig, är lyhörda och uppdaterade så att vi skall kunna tillgodose dina behov!

Därför utbildar vi oss kontinuerligt uppdaterar material och metoder hela tiden med patientens bästa i fokus.

2014 började jag Bjarne Rolf som tandläkare här då Tage Svedensten som jobbat i nästan 40 år på kliniken bestämde sig för att trappa ner. I vår filosifi där patientens behov skall stå i fokus och att vi lyssnar på dig är det viktigt att vi är lyhörda och uppdaterade så att vi skall kunna tillgodose dina behov! Därför utbildar vi oss kontinuerligt uppdaterar material och metoder hela tiden med patientens bästa i fokus.

Alla är välkommna hit! Vi har barn i alla åldrar, hela familjer, långväga, tandvårdsrädda, de som är oroliga och dem som tycker det är kul att komma hit.

Vilken behandling du än behöver så har vi möjligheten att hjälpa dig, vitare tänder, tandvärk, lösa tänder eller har du kanske inte varit hos tandvården på länge?

Tidigare hade kliniken en annan hemsida och hade namnet Borås Tandhälsa, titta gärna här för information, sidan uppdateras inte men det finns mycket att läsa!